Referenties uit een ver verleden

Uit een jarenlange praktijk met vele privéleerlingen blijkt:

niemand die serieus met Kijkiedoco aan de slag gaat,

haalt een onvoldoende voor Wiskunde!

Een kleine bloemlezing:

1. juni 99. Havo wisk A. Beste meneer Oord, nog bedankt voor jouw steun en toeverlaat, want door jouw hulp en vertrouwen ziet alles er weer lichter en vrolijker uit. Dalida, die eerst een 3,5 voor haar examen had, is na uw hulp geslaagd voor het herexamen met een 6.9 voor wiskunde. Onze dank is zeer groot. Groetjes en kusjes van Dalida en ouders.

2.juni 01. VWO wisk A. Beste meneer Oord, ik wou u bedanken voor de tijd en moeite die u in me heeft gestopt. Ik ben namelijk geslaagd met een 6.9 voor wiskunde, waardoor ik een 7 sta op mijn eindlijst. Uw tritsenlijst en ondersteuning hebben heel goed geholpen, waardoor ik ook rustiger en zelfverzekerder aan mijn examen begon. Ook voor mijn overige vakken ben ik geslaagd. Ik ben me al helemaal aan het voorbereiden op mijn verblijf in Amerika. Ik ga daar namelijk studeren en basketballen. Nogmaals bedankt, groetjes Eliza en Wojtek.

3. juli 01. Havo wisk B. Beste meneer Oord, Ik ben geslaagd!!! Bedankt voor alle bijlessen. Groetjes Marieke.

4. aug 01. Universiteit. Colloquium Doctum. Beste Fokke, Wat nogal een ambitieus plan leek, is toch gelukt! Een 7 en 't zelfvertrouwen om wiskundige vraagstukken met een van de tritsen te tackelen. Je enthousiasme, energie en optimisme hebben mij zeker goed gedaan. Power-bonen. power poezie en de goede aanpak blijken succesvol. Hopelijk zullen vele anderen hierin mogen delen. Nogmaals bedankt. Groeten, Erna. P.S: Ook m'n kinderen zijn erg trots op hun moeder.

5. aug 02. VWO wisk A. Beste meneer Oord: Toen ik anderhalf jaar geleden tot mijn oren bedolven was onder de wiskundige problemen
ben ik naar u toegekomen voor een paar bijlessen. Ik was er niet gerust op dat ik op wiskundig gebied ooit iets zou presteren, doch uw hulp heeft mij in staat gesteld onder de lawine van problemen, die mij had bedolven, uit te komen en naar de top van de berg te klimmen. Dankzij uw hulp heb ik mijn middelbare schoolloopbaan met het behalen van mijn VWO diploma tot een goed einde gebracht. U bent gedurende de laatste anderhalfjaar van mijn middelbare schooltijd de coach geweest die mij in staat gesteld heeft boven mijn eigen beperkingen uit te komen teneinde de finishlijn te bereiken.
Groeten, E. von Aesch.

6. okt 02. Beste meneer Oord, u was 4 jaar lang mijn rots in de branding tijdens het examenjaar HAVO en gehele opleiding HTS Elektrotechniek. Guido.

Cum laude afgestudeerd